Maldini Milan kívánságlistája: Zaniolo, Bremer, Sanches

Maldini Milan kívánságlistája: Zaniolo, Bremer, Sanches post thumbnail image

Paolo Maldini, a Milan igazgatója olasz lapértesülések szerint három új játékost nevezett meg, akik szerződtetésével a Rossoneri ismét versenyképes lehet a Bajnokok Ligájában.

A Serie A bajnoka a Real Madrid után a második helyen áll a megnyert európai kupák/Bajnokok Ligája-címek tekintetében, de 2014 óta nem jutott be a kieséses szakaszba.

A Gazzetta dello Sport beszámolója szerint Maldini azt reméli, hogy a nemrég megszerzett bajnoki címet követően néhány kulcsigazolással mehetnek neki a következő évi BL sorozatnak: Nicolo Zanioló és Renato Sanches, valamint a védő Bremer leigazolását célozzák meg.

Zaniolo Olaszország egyik legtehetségesebb játékosa, és annak ellenére, hogy többször is súlyos térdsérülést szenvedett, lenyűgöző szezont futott, és nemrég győztes gólt szerzett a Roma Konferencia Liga döntőn aratott győzelmében a Feyenoord ellen.

A torinói Bremert a Serie A legjobb védőjének választották 2021-22-ben, és biztos, hogy távozik, eközben az Inter és a Paris Saint-Germain is meg szeretné szerezni.

Sanches 2016-ban Európa legjobb fiatal játékosaként elnyerte az Golden Boy díjat, ezt követően a Bayern München egyből le is igazolta. Később a Premier League-ben a Swansea Citynél töltött kölcsönjáték után a Ligue 1-ben szereplő Lille-hez szerződött, ahol visszanyerte legjobb formáját.

Related Post