Lazio szemet vetett Lucas Torreirára

Lazio szemet vetett Lucas Torreirára post thumbnail image

A Lazio szívesen szerződtetné a nyáron az Arsenal középpályását, Lucas Torreirát. A 26 éves uruguayi középpályás lenyűgöző teljesítményt nyújtott ebben a szezonban, amíg kölcsönben a Vincenzo Italiano vezette Fiorentinánál volt, de a végleges átigazolás nem jött létre, mivel a Violák továbbra is engedményeket követeltek mind az üzletből, mind a játékos béréből. Bár a nyáron visszatér az Arsenalhoz, egyértelmű, hogy ismét piacra kerül.

Ahogy arról a La Nazione beszámolt, a Lazio egyike azoknak a kluboknak, amelyek szívesen lecsapnának Torreirára a nyáron; a római klub már tavaly is szorosan követte a középpályást, mielőtt az megegyezett volna a Fiorentinával.

Egy évvel később a Lazio még mindig úgy gondolja, hogy a 26 éves játékos jól illeszkedne Maurizio Sarri csapatába, de a dolgok nem lesznek egyszerűek, mivel a hírek szerint a Juventus is érdeklődik iránta.

Az Ágyúsok a nyáron körülbelül 15 millió eurót kértek a Fiorentinától Torreiráért, ezt az árat a Lazio nem biztos, hogy hajlandó kifizetni, amíg nem adnak el egy topjátékost, például Sergej Milinkovic-Savicot vagy Luis Albertót.

Torreira leszerződtetése egy hihetetlen üzletnek tűnik a Lazio számára. Torreira az idei szezonban az olasz Fiorentina gördülékeny csapatának alapembere volt, és úgy tűnik, hogy remekül illeszkedne Sarri háromfős középpályájába, kényelmesen a labdával a lábánál, és készen áll arra, hogy hozzájáruljon a támadásokhoz.

Az uruguayi középpályás nyilvánvalóan boldog a Serie A-ban, és talán tetszene neki az ötlet, hogy a Biancocelestivel a legjobb négy közé jutásért küzdjön, bár egy kezdő helyet a Juventusnál hihetetlenül nehéz lenne visszautasítani, ha felajánlják neki.

Related Post