AC Milan nem mond le Scamacca szerződtetéséről

AC Milan nem mond le Scamacca szerződtetéséről post thumbnail image

Az AC Milan nem mond le Gianluca Scamacca szerződtetéséről, és cserébe egy fiatal játékos felajánlása kulcsfontosságú lehet a Sassuolóval folytatott tárgyaláson.

A La Gazzetta dello Sport szerint a szezon végén várható egy találkozó Paolo Maldini, Ricky Massara és a Sassuolo vezérigazgatója, Giovanni Carnevali között, de egyelőre nincs megerősítés arról, hogy erre mikor kerül sor, és hogy egyáltalán tervezik-e a találkozót.

Az biztos, hogy a Milan érdeklődik Scamacca iránt, különösen azok után, hogy Zlatan Ibrahimovic 2023-ig nem léphet pályára, miután térdműtéten esett át. A neroverdiek 40 millió eurós árat szabtak meg az olasz csatárért, részben miután a szezon végén meghosszabbította szerződését.

A Milan a szükséges átigazolási díj csökkentése érdekében fiatal játékosok felajánlásában is gondolkodik, szóba jöhet Lorenzo Colombo és Marco Brescianini – aki a szezont kölcsönben a SPAL-nál, illetve a Serie B-ben szereplő Monzánál töltötte -, valamint esetleg Marco Nasti vagy Daniel Maldini is.

Related Post